Despre hotel

Park Lane Hotel și-a deschis porțile în aprilie 2017. Situat în centrul orașului Chișinău, în apropiere de zona verde și lacul Valea Morilor, vis-a-vis de stația de transport public și de scuarul Consiliului Europei. La un minut depărtare de restaurantul La Sarkis și clubul sportiv Ecosport Gym, cu piscină și zonă  spa. La 300 de metri de ambasada SUA și la 200 de metri de ambasada Germaniei. La cinci minute de mers pe jos de la Muzeul Național și Universitatea de Stat din Moldova. Centrul de expoziții Moldexpo, în imediată apropiere, se află de cealaltă parte a parcului. Park Lane Hotel vă oferă 15 camere, dintre care Double și Twin sunt echipate cu birou. Camerele din categoria Superior sunt dotate cu paturi super king-size și o zonă de relaxare. Apartamentul din categoria Family cuprinde 2 camere care sunt ideale pentru cazare cu copiii. Camerele Suite au o zonă separată de living, un dormitor cu paturi super king-size și un balcon cu vedere la parc. Acesta oferă , de asemenea, parcare gratuită securizată cu un sistem de supraveghere și Wi-Fi în întregul hotel. Camerele au mobilier în stil clasic, paturi cu saltele ortopedice, perne hipoalergenice DORMEO, sistemul de control al climei, un tv Philips 43". Restaurantul este deschis non-stop pentru ca fiecare oaspete sa aibă posibilitatea de a servi cafea naturală sau ceai cu dulciuri ca compliment de la hotelul nostru. Recepția este deschisă nonstop și dispune de un serviciu de închirieri auto. Vă propunem să beneficiați de promoțiile și oferta în momentul rezervării on-line. Grija și atenția personalului Park Lane Hotel vor transforma sejurul Dvs. într-o distracție!

Condiții de cazare

Copiii cu vârsta până la 12 ani sunt cazați gratuit. În funcție de disponibilitate earely check-in sau late check-out este gratuit. Fumatul este permis numai în locurile special amenajate.

Check-in 14:00
Check-out 12:00
Anulare rezervare Anularea gratuită a rezervării cu o zi înainte de check-in sau plata primei nopți de cazare, în funcție de planul tarifar.

Termeni & Condiții

Regulile de schimbare a rezervării sau de anulare pot varia în funcție de planul tarifar. Procedura de rezervare, este absolut sigură. Toate datele personale sunt criptate și prelucrarea lor are loc în mod sigur. Informațiile dvs. personale vor fi folosite numai pentru efectuarea rezervării.

TravelLine: Аналитика